Суші Філадельфія

Роли і суші - традиційна японська їжа, яка придбала величезну популярність далеко за межами маленького острівної держави. Але мало хто знає, що самі улюблені відвідувачами ресторану "Катакана" роли "Каліфорнія" і "Філадельфія" насправді були винайдені в США.

Сьогодні кухарі "Катакани" розкажуть вам про те, як в домашніх умовах зробити суші "Філадельфія" - одне з найпопулярніших ласощів нашого ресторану.

Отже, "Філадельфія" - це рол американського походження, який отримав свою назву завдяки що використовується в ньому вершковому сиру. Крім того, основними інгредієнтами даного ласощі є сир і лосось. У виготовленні "Філадельфія" досить проста - при врахуванні того, що ви опанували техніку виготовлення ролів рисом назовні. Як зробити суші "Філадельфія" своїми руками?

Що нам знадобиться для виготовлення "Філадельфії" в домашніх умовах? Інгредієнтів не так вже й багато: водорість норі, рис (краще, звичайно, спеціальний японський рис для суші), слабосоленої лосось і вершковий сир, що дав назву цій вишуканій страві. Любителі експериментів при бажанні можуть додати в начинку червону ікру, зелену цибулю, огірок і авокадо. Утворені роли напевно виявляться не менш смачними, проте з класичною "Філадельфією" при цьому будуть мати не так багато спільного.

Відварюємо рис відповідно до правил (на 4 частини рису 5 частин води, після закипання зменшуємо вогонь до мінімуму і варимо ще 10-12 хвилин), нарізаємо тонкими смужками слабосолений лосось, готуємо м'який вершковий сир. Потім приступаємо до найвідповідальнішого пункту в питанні як зробити суші "Філадельфія". Оскільки даний тип ролів відноситься до "вивернутим" рисом назовні (або по-японськи "урамакі"), то робити їх трохи складніше, ніж звичайні роли. Помістіть на бамбуковий килимок для суші харчову плівку, розстеліть норі і рівномірно розподіліть рис змоченими в оцтової воді руками. Потім переверніть літ так, щоб рис опинився на харчовій плівці, а на другу сторону норі нанесіть смужку начинки з сиру "Філадельфія". При бажанні доповніть начинку огірком або авокадо. Потім акуратно згортаємо наш рол і видаляємо харчову плівку. Накриваємо вийшов брусок шматочками лосося і розрізаємо на порційні шматочки. Роли готові, смачного!