Піца вважається одною з найпопулярніших страв не тільки в Італії, але і по всьому світу. Любителі зі всіх країн замовляють її додому або ходять до спеціалізованих закладів, а також випробовують свої кулінарні здібності і готують в домашніх умовах. Існує безліч різновидів цієї страви в залежності від складових, наприклад, рецепт піци Діабла - відмінний вибір для тих, хто вважає за краще гострі враження! Вміти готувати піцу - потрібний навик для будь-якого сучасного людини. За статистикою кожна друга людина з'їдає піцу хоча б раз на місяць, особливо це стосується американців. З 1738 року, коли в Неаполі відкрилася перша піцерія Антика, ця страва поширилася по всьому світу і тепер складно знайти ресторан, кафе або забігайлівку, де її не подають. Піца Діабла (або, як її ще називають, піца Диявола) стане родзинкою для будь-якого столу, а приготувати її зможе навіть «чайник» в кулінарному мистецтві. Що потрібно для приготування піци в мультиварці? Готувати домашні і ресторанні страви стало набагато легше з появою мультиварок, але і тут потрібно знати рецепт піци Діабла, технологію приготування. Інгредієнти для тіста:
- 300-400 грам пшеничного борошна.
- Половина чайної ложки сухих дріжджів.
- Сіль - одна чайна ложка.
- Цукор - одна столова ложка.
- Вода - один мірний стакан.
- Соняшникова олія - дві столові ложки.
Для начинки:
- Томатний соус - чотири столові ложки.
- Сир Моцарелла або Сулугуні (за бажанням) - 250 грам.
- 3 Печериці - п'ять штук.
- 100 грам салямі.
- Стручок чилі.
- Паприка - одна чайна ложка.
Це основний склад, в нього можна додавати інші інгредієнти за смаком, регулювати гостроту страви.