Рецепт піци Діабла: готувати не можна замовляти

Піца вважається одною з найпопулярніших страв не тільки в Італії, але і по всьому світу. Любителі зі всіх країн замовляють її додому або ходять до спеціалізованих закладів, а також випробовують свої кулінарні здібності і готують в домашніх умовах. Існує безліч різновидів цієї страви в залежності від складових, наприклад, рецепт піци Діабла - відмінний вибір для тих, хто вважає за краще гострі враження! Вміти готувати піцу - потрібний навик для будь-якого сучасного людини. За статистикою кожна друга людина з'їдає піцу хоча б раз на місяць, особливо це стосується американців. З 1738 року, коли в Неаполі відкрилася перша піцерія Антика, ця страва поширилася по всьому світу і тепер складно знайти ресторан, кафе або забігайлівку, де її не подають. Піца Діабла (або, як її ще називають, піца Диявола) стане родзинкою для будь-якого столу, а приготувати її зможе навіть «чайник» в кулінарному мистецтві. Що потрібно для приготування піци в мультиварці? Готувати домашні і ресторанні страви стало набагато легше з появою мультиварок, але і тут потрібно знати рецепт піци Діабла, технологію приготування. Інгредієнти для тіста:

  • 300-400 грам пшеничного борошна.
  • Половина чайної ложки сухих дріжджів.
  • Сіль - одна чайна ложка.
  • Цукор - одна столова ложка.
  • Вода - один мірний стакан.
  • Соняшникова олія - дві столові ложки.

Для начинки:

  • Томатний соус - чотири столові ложки.
  • Сир Моцарелла або Сулугуні (за бажанням) - 250 грам.
  • 3 Печериці - п'ять штук.
  • 100 грам салямі.
  • Стручок чилі.
  • Паприка - одна чайна ложка.

Це основний склад, в нього можна додавати інші інгредієнти за смаком, регулювати гостроту страви.