Піца Пепероні: будинки і в ресторані

Назва однієї з найзнаменитішої класичної італійської піци «Пепероні» красномовно говорить про головний інгредієнт цієї чудовї страви.

Головний інгредієнт піци Пепероні

Цей пікантний м'ясний продукт багато хто вважає американською ковбасою, так як кухарі з США часто додають її в свої страви. Але насправді пепероні має італійське походження, продукт отримав свою назву від італійського слова «Pepe», що означає перець. Цей різновид салямі часто включають в начинку різних американських і італійських піц, адже завдяки їй це демократична страва набуває гострий і пікантний смак. Рецепт піци Пепероні з'явився багато років тому, це одна з перших різновидів знаменитї італійської страви, яку сміливо можна назвати класичною.

Приготування піци Пепероні в домашніх умовах

Нам з дитинства говорили, що домашня їжа смачніша і корисніша, ніж придбані аналоги. Але є страви, які вимагають складних технологічних процесів і особливих продуктів. Інтернет заповнений пропозиціями щодо адаптації рецептів зарубіжної кухні до наших реалій, при бажанні можна приготувати «піцу» з хліба з майонезом, суші з оселедцем і різотто з гречки. Очевидно, що більшість рецептів з оригінальними стравами об'єднує лише схожу назву. Насправді люди просто намагаються обійти складності в приготуванні і замінити дорогі інгредієнти на більш доступні. Рецепт піци Пепероні має на увазі використання ніжною італійської моцарели, яку господині сміливо змінюють на сир «Російський». М'ясний делікатес замінює звичайна салямі, а замість спеціального соусу тісто просочується щедрою порцією кетчупу. Таких прикладів можна знайти величезну кількість. Люди, позбавлені можливості придбати певні продукти, шукають заміну серед місцевих аналогів, не маючи потрібної кухонної техніки - змінюють весь процес приготування. Але, незважаючи на це, домашня кухня користується популярністю, адже не всіх хвилює відповідність страви, яку багато хто навіть не пробували. Так на кухнях давно оселилася знаменита італійська піца, яка встигла обзавестися безліччю варіантів приготування.